Pizzacatering

Serving Highgrove Since 1987.


De voorbereiding

Sfeerimpressie

Wanneer u wilt genieten van het Italiaanse gevoel en uw gasten wilt verrassen met een heerlijke op uw locatie gemaakte pizza uit een houtoven, dan bent u bij Con le Mani aan het juiste adres.

Con le Mani bakt al vanaf  2006 pizza’s op locatie en geen plek is ons te ver om een heerlijke pizza voor u en uw gasten te bakken. Wij kunnen praktisch op elke locatie, tuin of balkon staan en zijn daarom direct betrokken bij uw feest.

In een hout gestookte pizzaoven bakken wij op authentieke wijze pizza’s met een heerlijke dunne bodem op elke locatie waar u wenst. Bijvoorbeeld tijdens uw tuin-, straatfeest, huwelijk of bedrijfsfeest of kinderpartij.

Con le Mani beperkt zich niet alleen tot de zomermaanden, ook bij een gezellig winterfeest, einde jaarborrel of nieuwjaarsreceptie is Con le Mani een juiste keuze. Vanaf 20 personen is het mogelijk om uw eigen pizzeria op locatie te laten komen. De minimale ruimte die Con le Mani nodig heeft is   2 x 2 meter. En wij denken graag met u mee hoe uw feest tot een geslaagde dag kunnen maken.

Bij een definitieve reservering komen wij van tevoren langs om persoonlijk kennis met u maken en de locatie bekijken, uiteraard zijn hier geen verdere kosten aan verbonden.

Het is een ware beleving, U ziet en ruikt het gebeuren!

Het is een ware beleving, U ziet en ruikt het gebeuren!