Pizza’s

Wij bakken gedurende 2 à 3 uur de bovenstaande pizza’s bij u thuis, op de zaak of de door u gekozen locatie. Onbeperkt pizzapunten eten Con le Mani / met de handen. Onze pizza’s worden in 8 punten gesneden U kunt genieten van verschillende smaaksensaties en variaties. Een pizzaevent geeft een informele en ongedwongen sfeer […]

Wij bakken gedurende 2 à 3 uur de bovenstaande pizza’s bij u thuis, op de zaak of de door u gekozen locatie. Onbeperkt pizzapunten eten Con le Mani / met de handen. Onze pizza’s worden in 8 punten gesneden U kunt genieten van verschillende smaaksensaties en variaties. Een pizzaevent geeft een informele en ongedwongen sfeer aan uw feest. De pizza’s worden per punt aan uw gasten uitgedeeld, tijd voor een hapje, drankje en een praatje. Uw gasten mogen onbeperkt pizza eten. 

Tijdens een pizzaparty bakken wij de bovenstaande pizza’s in willekeurige volgorde.

Indien u of uw gasten last heeft van allergenen, horen wij dat graag van te voren van u. Wij zijn H.A.C.C.P. en allergenen declaratie gecertificeerd. Wij denken graag mee om al uw gasten een smakelijk pizzaevent te laten beleven, maar wij kunnen niet 100% kruisbesmetting uitsluiten met gluten, noten of zaden.